SZERTÁR SPORTBOLT első üzlete 2000-ben nyílt meg Debrecenben, s cégünk szándéka már a kezdetekkor a csapatsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda) képviselőinek minél teljesebb körű kiszolgálása volt. Ezek mellett persze soha nem feledkeztünk meg az egyéni sportok kedvelőiről, a futás, az úszás, a fitness felszereléseiből is nagy a választék üzletünkben, és az iskolai sportfelszerelésekből is válogathatnak vevőink. Az évek során egyre többen választották a SZERTÁR SPORTBOLTOT, így 2006-ban új helyre költöztünk Debrecenben, a Füredi út 49-51. szám alatt Kelet-Magyarország legnagyobb TEAM SPORT áruháza működik 400 négyzetméteren.

Cégünk forgalmazza a világ legnagyobb sportszergyártóinak termékeit, így az Adidas, a Nike, a Puma, a Reebok, a Select, a Sixtus márkák teljes kollekciója megtalálható üzletünkben, míg a dinamikusan fejlődő olasz ERREA márka kelet-magyarországi forgalmazója a SZERTÁR SPORTBOLT-ot üzemeltető KATKER 2005 Kft.

Üzletünkben a legmodernebb berendezésekkel vállaljuk mezek feliratozását, számozását, csapatképek, poszterek, talajreklámok, molinók elkészítését.

Cégünk nagy múltra tekint vissza az edzéseszközök forgalmazása terén is. Az eddig felhalmozott tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy a labdarúgásban a megfelelő képzés és edzésmunka ma már elképzelhetetlen professzionális edzéseszközök nélkül. Az utánpótlás nevelés és képzés az egész világon kiemelt fontosságú, hiszen a mai tehetséges fiatalok jelentik a labdarúgás jövőjét. Az edzés- és pálya kiegészítők forgalmazása is szerepel a repertoárunkban. A termékek között a teljesség igénye nélkül szerepelnek különböző méretű bóják, gátak, rugófalak, koordinációs létrák, koordinációs karikák, szlalom bábu, sorfal bábu, stb. Folyamatosan látjuk el az ország utánpótlás és felnőtt csapatait.

A nagy érdeklődésre tekintettel és haladva a korral elindítottuk web-es szolgáltatásunkat is, létrehoztunk egy webshop-ot, melyen keresztül a vevők az internet segítségével otthonukból is rendelhetnek bármilyen terméket, amiket forgalmazunk. A honlapunkon minden általunk forgalmazott termék megtalálható.

A keleti határ közelsége miatt több külföldi csapat is gyakran megfordult debreceni üzletünkben, így született meg a romániai boltnyitás ötlete. Az elképzelést pedig tettek követték, és 2008 szeptemberében Nagyváradon megnyílt a második SZERTÁR SPORTBOLT.Aquaticum Debrecen
DVSC Kézilabda
BESTRONG KONDIPARK
Magyar Kézilabda Szövetség
ENTERPRISE SOLUTIONS KFT.
AQUATICUM DEBRECEN
DVSC Kézilabda
Magyar Kézilabda Szövetség

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Tax
0 Ft‎ Total

Prices are tax included

Check out