ÁRUÁTVÉTELI MÓDOK

- Személyes áruátvétel: díjmentesen a 4027 Debrecen, Füredi út 49-51. szám alatt.

- Posta futárszolgálat útján: a webáruházban vásárolt termékek házhoz szállítása postai csomagküldő futárszolgálat útján történik. A csomagolás belföldön díjmentes. A becsomagolt termékeket és a számlát a csomagküldő szolgálat útján küldjük el. A feladott csomagok várható kézbesítési ideje 1-3 munkanap és általában 10 - 16 óra között történik. Az utánvétes megrendelések esetén az áru ellenértékének kifizetése a futárszolgálatnak készpénzben történik.

A szállítási díj 25 000 Ft alatti megrendelések esetén 1 290 Ft, amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 3 kg-ot, illetve a csomag méretének egyik oldala nem lépi át a 70 cm-es határt. A 3 kg-os súlyhatárt és a 70 cm-es mérethatárt átlépő csomagoknál a szállítás díja telefonos egyeztetés alapján történik.

A 25 000 Ft-nál nagyobb összegű megrendeléseket INGYENESEN SZÁLLÍTJUK házhoz.

ÁRU VISSZAVÉTEL SZABÁLYZATA

- Csomagok visszaküldése méret vagy egyéb probléma miatt az alábbi címre történik: Katker 2005 Kft. 4027 Debrecen, Füredi út 49-51.

Katker 2005 Kft. áru visszavétel szabályzata

I. Az alábbiakban ismertetett szabályozás szerint a Katker 2005 Kft. vevői - indoklás nélkül - visszaszolgáltathatják a SzertárSport vagy TEShop sportboltban vagy a https://szertarsport.hu/ illetve a https://tesportshop.hu/hu/ weboldalakon vásárolt új és nem használt termékeket (a továbbiakban: "Áruk„).

1.Az áruk visszaküldése a vásárlás napjától számított 30 naptári napon belül érvényesíthető.

2.A visszaszolgáltatott árut az eredeti és a sértetlen csomagolásban kell visszaszolgáltatni.

3.Az áru visszaszolgáltatásával a vevő köteles a vásárlás igazoló bizonylatot (eredeti nyugta vagy ÁFA-számla) bemutatni.

4.Az áru visszaszolgáltatásának dokumentálásában a vásárlónak együtt kell működnie, mind az eladónak, mind a vásárlónak ezt a dokumentáció aláírásával is alá kell támasztania.

5.Az áru visszaszolgáltatásának lehetősége az egyszeri alkalmi promóciós kampányok és az vevők által már használt áruk esetében kizárásra kerülnek.

Tehát ajánlatunk csak teljesen új, eladható állapotban lévő árura vonatkozik.

6.Csak a kártyával, készpénzzel, átutalással fizetett árukat lehet visszaváltani. Egyéb utalványok vagy más hasonló jellegű dokumentumok alapján megvásárolt áruk, nem válthatóak vissza.

7.Ha az árukat egy promóció részeként vásárolták meg, a visszavételre vonatkozó szabályok részletesen meghatározhatók külön szabályzatban. A speciális esetekben meghozott szabályok elsőbbséget élveznek a jelen általános visszavételi szabályokkal szemben.

8.A promóciós kampány során megvásárolt és az akció lejárata után visszavitt termékek, a termék eredeti árán kerül visszavételre (a kedvezményt nem számítják újra, az árkülönbözetet pluszban ki kell fizetni, ha más áru megvásárlása mellett dönt a vásárló, amely adott időpontban már nem akciós).

9.Ha a kedvezményes kártyával / egyszeri kóddal vásárolt áru más méretre vagy modellre szeretnék cserélni, az árengedmény nem kerül ismét megadásra! Ezek egyszer használatos kedvezmények!

10.A visszaküldött áruk nyugta vagy áfás számla által bizonyított ellenértékét a vevő személyes áruvisszavétel esetén készpénzben, weboldalon történt vásárlás esetében átutalás formában kapja meg.

11.Nem készpénzben történő fizetés esetén a (pl. bankkártya) , az áru értékének kifizetése, készpénzben történik.

12. A weboldalon történt vásárlás esetén az áruk visszaküldése méret vagy egyéb probléma miatt a Katker 2005 Kft. nevére és a 4027 Debrecen, Füredi út 49-51. címére kell beérkezzen, ezután kerül visszautalásra az áru. A visszautaláshoz a vevőnek az alábbi adatokat kell a csomaggal együtt eljuttatni:

vevő neve

vevő címe

vevő telefonszáma

vevő bankszámlaszáma.

A fentiek együttes telejesülése esetén kerül visszautalásra a termék ára.

II. Az áruk visszavételére vonatkozó döntés meghozatala előtt a Katker 2005 Kft. alkalmazottai jogosultak ellenőrizni a fenti 1-5. pontokban leírt feltételek teljesülését.

III. A fenti I. 4. pont az áruk visszavételére vonatkozik.

IV. A jelen szabályzat bármikor megváltoztatható indoklás nélkül.


Aquaticum Debrecen
DVSC Kézilabda
BESTRONG KONDIPARK
Magyar Kézilabda Szövetség
ENTERPRISE SOLUTIONS KFT.
AQUATICUM DEBRECEN
DVSC Kézilabda
Magyar Kézilabda Szövetség

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Tax
0 Ft‎ Total

Prices are tax included

Check out