Te koncentrálj a sportra, mi kihozzuk belőled a Maximumot!

Csapatodnak új edző vagy meccs felszerelésre van szüksége?
Szeretnél egy teljes körű szolgáltatást, megbízható kiszolgálással? 

Ha csapatsport akkor SzertárSport!

Mi nem engedjük el a csapatok kezét! A mezek és rövidnadrágok logózását, felszámozását és feliratozását is mi intézzük. Csapatainknak kedvezményeket nyújtunk és segítünk kiválasztani a megfelelő felszereléseket. 
Sportszakértő kollégáink közül, sokan hivatásos sportolók voltak, így maximálisan ki tudják szolgálni a felmerülő igényeket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csapat a legjobbat hozza ki magából mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken
Válassza valamelyik értékesítőnket, örömmel segítenek mindenben!


SPORTSZAKÉRTŐK

FELKERESSÜK CSAPATÁT


 

 

balog zoli
radnai gyorgy
novak adi


BALOG ZOLI
korábbi válogatott labdarúgó

Több száz NB1-es és NB2-es meccsen játszottam és 6 alkalommal pályára léphettem magyar válogatottban is, valamint légióskodtam Belgiumban és Dániában. Pályafutásom alatt szerzett komoly tapasztalatommal igyekszem segíteni partnereinket, hogy mindig a legjobb döntést tudják hozni.

Elérhetősége: +36 70 320 5608
email.: balog.zoltan@szertarsport.hu RADNAI GYURI
AKTÍV LABDARÚGÓ

NB1-es és NB2 es labdarúgó múltam mellett jelenleg is aktívan focizok. Közben már sport szakedzői képesítést is szereztem, hogy a sportág edzéselméletéről mélyebb ismeretekre tegyek szert. Napi kapcsolatban vagyok az edzéseken az edzéseszközökkel, ezért naprakész információkkal tudok segíteni a megfelelő edzéseszközök kiválasztásában.

Elérhetősége: +36 30 820 6956
email: radnai.gyuri@szertarsport.huNOVÁK ÁDI
EDZÉSESZKÖZÖK

Tanulmányaimat a Nyíregyházi Egyetem Sportszervezõ szakán végeztem és a Debreceni Egyetem Gazdálkodás Tudományi Karán folytatom Sportközgazdász mesterképzésen. Közel 10 éves sportszer kereskedelmi tapasztalattal, folyamatos önképzéssel és széleskörû, minden sportszerre kiterjedõ termékismerettel tudom segíteni partnereinket.

Elérhetősége: +36 70 978 9411
email.: novak.adam@szertarsport.hu

balogh jani
nagy zoli


BALOGH JANI
SPORTFELSZERELÉS ÉRTÉKESÍTŐ

Hivatásos futballistaként volt lehetőségem a magyar válogatottban is szerepelni valamint külföldön is sok tapasztalatra tettem szert, napjainkban nagy örömömre edzői feladatokat látok el. Sportolói múltamnak köszönhetően teljes körűen tudok tanácsokat adni a velünk együtt dolgozó csapatoknak.

Elérhetősége: +36 70 320 5618
email.: balogh.janos@szertarsport.huNAGY ZOLI
SPORTFELSZERELÉS ÉRTÉKESÍTŐ

Volt NB 1-es játékosként sok tapasztalatot szereztem, amit hasznosítani tudok a Debreceni Egyetem Sportszervező szakán is. A jó kapcsolatápolás és a kommunikáció kiemelt fontosságú számomra. A partnereinknek minden segítséget megadok, hogy kiváló döntések születhessenek.

Elérhetősége: +36 70 372 5023
email: nagy.zoltan@szertarsport.hu 

Tekintse meg online katalógusunkat:2018:

 

 


No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Tax
0 Ft‎ Total

Prices are tax included

Check out