Messi Training eszközök 

Messi Training eszközök
 • 2 095 Ft‎ 2 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  A Messi 5 db-os bójakészlet segítségével fejlesztheted technikádat, nap mint nap. Kezd az edzést az alapoktól, melegíts be és gyakorolj.
 • 8 395 Ft‎ 11 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  Nem kell egyedül gyakorolnod! A Messi 2 az 1-ben lábtenisz készlettel kihívhatod barátaidat egy megmérettetésre! Gyakorold a fejeléseket és átvételeket, a finom lábérintéseket. Készen állsz a kihívásra? 
 • 4 895 Ft‎ 6 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  A Messi önfelállú kapujánál klasszabbat már biztosan rég láttál!Gyakorolj bárhol, bármikor! Csak vedd ki a zsákból dobd el és feláll magától. Ezután már csak egy teendőd van, hogy a barátokkal gyakorold az átadásokat és a góllövéseket!
 • 5 595 Ft‎ 7 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  A Messi önfelálló kapunál szuperebbet már biztos rég láttál! Csak vedd ki a zsákjából, dobd el és már indulhat is a játék! Hívd a barátokat is gyakoroljátok a kapura lövést és a passzolgatásokat együtt.
 • 2 795 Ft‎ 3 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  A Messi soft edzőlabda egy rugalmas kötéllel van ellátva, és ennek köszönhetően sohasem gurul el tőled a labda! Gyakorolj játszva! A puha felület megkönnyíti a labdakezelést.
 • 7 695 Ft‎ 10 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  Az igazi kihívást a meccsen, hogy gólt tudj lőni és ezt Messi is tudja. Ezért lesz segítségedre ez a profi edzőszett, más néven az Auto Trainer. Tanuld meg könnyedén a labdakezelést. Csak beleteszed a labdát majd rálépsz és repül is a labda és kapásból lőhetsz is kapura. Sőt! Egy egyszerű módszerrel céltáblává is alakíthatod, így  céllövést is tudod...
 • 3 495 Ft‎ 4 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  Mindig legyen kéznél egy labda, hogy gyakorolni tudj! Akár a meccsek előtt is bemelegítésként jól jön. Fejleszd magad Messi Pro edzőlabdájával. A Speciális rugalmas kötél segítségével teljesen a labdára koncentrálhatsz, hiszen nem gurul el tőled gyakorlás közben. Szólj a barátaidnak is és váljatok egyre jobbá együtt! 
 • 4 895 Ft‎ 6 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  Fociznátok egyet a barátaiddal, de nincs kaputok? Vagy éppen családi kiránduláson vagy és nincs a közelben foci kapu? A szétszedhető kaput bárhová magaddal viheted. A Messi önfelálló kapu nem foglal el nagy helyet bárhol és bármikor felállíthatod és gyakorolhatsz. Gyakorolj minden nap és válj nagy futballcsillaggá akár csak Messi
 • 8 395 Ft‎ 11 990 Ft‎ Raktáron
  Akciós!
  Sok gyakorlással és ezzel a Messi szettel minden adott, hogy Te is nagy futballistává válj. Már csak egy kis helyre van szükséged és az elszántságodra. 
Bal

No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Tax
0 Ft‎ Total

Prices are tax included

Check out